Jürgen Ligi: kõige tähtsam on, et poliitikud jätaksid häbenemise oma kehva hariduse pärast ega töötaks vastu (1)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligil on oma sõnul tigedust ja võitlusmaterjali rohkem kui eelmistel valimistel.
Jürgen Ligil on oma sõnul tigedust ja võitlusmaterjali rohkem kui eelmistel valimistel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reformierakond on neil valimistel unikaalses seisus. Ühest küljest annab opositsioonipartei roll võimaluse kritiseerida valitsust karmide sõnadega, mida teeb ka partei esinumber Viljandi- ja Järvamaal Jürgen Ligi. Teisalt oli Reformierakond nii kaua võimul, et nii mõnelgi puhul kerkib küsimus, kas selle partei valitsemise ajal olid asjad teisiti.

Jürgen Ligi, väga kaua on Reformierakond olnud valimistel üks peategelasi, olgu siis vaataja vinklist sõltuvalt positiivne või negatiivne. Praeguste valimiste juures näen pigem seda, et kõige suurem teemapüstitaja on EKRE ja tolle peamiseks vastaseks on sotsiaaldemokraadid. EKRE on suuresti üle võtnud ka opositsiooniliidri rolli. Kas teile endale ka tundub, et Reformierakond kandideeriks justkui parima kõrvalosatäitja auhinnale?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles