Rain Aleksandrov: mulle meeldib, kui noormaadleja tuleb trenni, silmad põlevad peas

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maadlustreener Rain Aleksandrov tunneb, et on õigel teel, kui laps teeb tema trennis huviga kaasa. Tema sõnul on maadlus raske ala, kuid need, kes sellega tegelevad, löövad kindlasti elus läbi.
Maadlustreener Rain Aleksandrov tunneb, et on õigel teel, kui laps teeb tema trennis huviga kaasa. Tema sõnul on maadlus raske ala, kuid need, kes sellega tegelevad, löövad kindlasti elus läbi. Foto: Elmo Riig

Viljandis treenib maadlustulevikku Rain Aleksandrov. Tema turjal on rohkem kui poolesaja noore arendamine. Samuti on ta nõu ja jõuga abiks Eesti vabamaadluse koondisel.

Viljandi Tuleviku klubi treener Rain Aleksandrov, maadlus on üks vanimaid spordialasid. Kui palju on see aastatega muutunud?

Maadlus on väga palju muutunud. Näitena võib tuua Martin Kleini, kes maadles 1912. aastal Stockholmi olümpial 11 tundi ja 40 minutit. Tänapäeval on võitja selge kuue minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles