Häbitust tõprast puukallistajani ehk Väike poliitikute välimääraja

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippu jõuab vaid 101 rühkijat.
Tippu jõuab vaid 101 rühkijat. Foto: Kristi Markov

Meile ei meeldi valimisperiood. See on üks hirmus tüütu aeg, kui poliitikud, kes on muidu kenasti kivi all pesitsenud, tulevad zombidena valijate nägusid kraapima ja üritavad neid oma lubaduste laviiniga lämmatada. Üleelusuuruses välireklaamidest oleme selleks korraks priid, aga lahingud aina koguvad hoogu. Kel õnnestub tippu jõuda ning kelle tallavad konkurendid ja ühiskond põrmu?

Eri meediaväljaannetes on esitletud valimiskompasse, et kodanikul pisutki käegalöömismeeleolu maha tõmmata. Fakt on see, et valima ikkagi peaks, eks ole. Sakala oma lugejaid sedapuhku detailsete küsimustikega kiusama ei hakka, kuid toob mõne meelevaldse näite mäele pürgijate isikutüüpidest. Otsustagu igaüks ise, milliseid omadusi ta riigiaparaadi mutrikestelt ootab ning millise kolmekohalise numbrikombinatsiooni taha neid kõige enam koondunud on.

Vana kala on rohkem nagu dinosaurus.
Vana kala on rohkem nagu dinosaurus. Foto: Kristi Markov
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles