Liverpooli sats sai Viljandi näitlejaga lisa

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrisse tööle tulles ootas Luule Komissarovit uhke üllatus: Liverpooli jalgpalliklubi oli talle läkitanud tema nimega mängusärgi.
Teatrisse tööle tulles ootas Luule Komissarovit uhke üllatus: Liverpooli jalgpalliklubi oli talle läkitanud tema nimega mängusärgi. Foto: Heigo Teder

Eile ootas Ugala näitlejat Luule Komissarovit tööle tulles vahva üllatus: Liverpooli ametliku mänguriiete tootja New Balance'i töötaja Inglismaalt oli talle läkitanud nimelise kodumängu särgi. Paki sai ta kätte enne "Meistrite liiga" etendust.

“See päev, kui tuled teatrisse "Meistrite liiga" etendust mängima ja sind ootab valvelauas pakk vanalt healt Inglismaalt ning selgub, et Liverpooli jalkameeskonna ametlik sponsor New Balance saatis ühele segasele Viljandi vanamoorile nimelise jalkasärgi. Ei teagi nüüd, kas ma olen maailma vanim influentser või lihtsalt üks õnneseen? Igal juhul: Sänk you veri meni, New Balance!” kirjutas Komissarov oma Facebooki lehel.

Ugala teatri korraldusjuhi Heigo Tederi selgitusel tuli särk näitlejale täieliku üllatusena ning saadetis oli teele pandud saatja initsiatiivil. "Mingil hetkel jõudis nendeni, et Luule kannab laval Liverpooli dressikat. Siis nad võtsid sotsiaalmeedia kaudu meiega ühendust, et kuidas nad saaksid näitlejale üllatuse valmistada. Aitasin neil kontakte vahetada ning särk jõudiski üllatusena Luuleni nii, et ta ei teadnudki," rääkis Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles