Viljandisse tuli Eesti meistrivõistluste avaetapilt kaks esikohta

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõitja Marko Heinmäe naasis Harku järvel peetud Eesti meistrivõistluste avaetapilt võiduga veteranide ja MX A krossinaela klassis.
Viljandi sõitja Marko Heinmäe naasis Harku järvel peetud Eesti meistrivõistluste avaetapilt võiduga veteranide ja MX A krossinaela klassis. Foto: Pille Russi

Eelmisel laupäeval sõideti Tallinnas Harku järvel rohkem kui 200 võistleja osavõtul mootorrataste jäärajasõidu Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapp, mille kahes klassis näitas tsiklil teistest üleolekut viljandlane Marko Heinmäe, kes naasis koju nii veteranide kui MX A võiduga.

Laupäeval peetud jäärajavõistlusel jahtisid Eesti meistrivõistluste punkte MX Open (jääpiik), MX A (krossinael) ning esimest korda ka külgvankrite ja quadracer'ite masinaklass. Eesti karikavõistlustel võistlevad tänavu 65 ja 85 cm³, MX hobi (krossinael) ja ATV klass. Kohalike karikate nimel heitlevad Harku järvel jääl aga 50 cm³, MX naised ja MX vabaklass. Viimati nimetatu on täiesti uus masinaklass, kus näeb rajal väga ekstreemseid tsikleid veelgi ekstreemsemate naastrehvidega.

MX A krossinaela meistrivõistluste arvestuse esimeses sõidus jäi kokkuvõttes klassivõidu noppinud Marko Heinmäe teisele kohale. Esimese sõidu võitis Andre Park. Teise koha nimel heitlesid Marko Heinmäe ning eelmise aasta meister Timmo Mõts. Sõidu alguses möödus Mõts Heinmäest, kuid pidi hiljem rehvi purunemise tõttu katkestama ja nii sai teise koha Heinmäe. Kolmandaks sõitis end Tamur Talviku (KTM, Paikuse MK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles