Jõulunulust saab ahjusoojus

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba novembri hakul Vabaduse platsil püsti pandud jõulupuu oli tänavu traditsioonilise kuuse asemel Siberi Nulg. Fotol nulu püstitamise moment.
Juba novembri hakul Vabaduse platsil püsti pandud jõulupuu oli tänavu traditsioonilise kuuse asemel Siberi Nulg. Fotol nulu püstitamise moment. Foto: Elmo Riig

Täna varahommikul Viljandi Vabaduse platsil uhkelt, ent jõulukaunistusteta seisnud jõulunulg saab pärast linnarahvale silmailu pakkumist praktilise otstarbe: ta läheb ahju.

Juba novembri hakul Vabaduse platsil püsti pandud jõulupuu, milleks polnud seekord kuusk, vaid Siber nulg, võeti täna varahommikul maha ning edasi ootab teda soe tulevik. "Läheb hakkpuiduks ja sealt edasi kütteks," ütles Eesti Keskkonnateenuste Lääne regiooni juht Jaan Viljas.

Küsimuse peale, miks nulg pärast jõuluaega veel nii pikalt platsil seisis, vastas Viljas, et linnaga oli niimoodi kokku lepitud.

"Sel aastal oli väga ilus puu ja püsis hästi, seega hoidsime teda veidi kauem kui tavaliselt," ütles Viljandi linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov Sakalale.

Nulu mahavõtmine, Abja-Paluojalt Vabaduse platsile sõidutamine, püstitamine ja äraviimine läksid linnale maksma kokku 4411 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles