Kergejõustiklased kogunevad viilhalli

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meestest on edukaim kergejõustiklane olnud Kristjan Kull, kes on aastatel 2005–2014 pälvinud 10 meistritiitlit.
Viljandimaa meestest on edukaim kergejõustiklane olnud Kristjan Kull, kes on aastatel 2005–2014 pälvinud 10 meistritiitlit. Foto: Elmo Riig

Laupäeval kell 11 antakse Viljandi Paalalinna viilhallis 20. Viljandimaa täiskasvanute talviste kergejõustikuvõistluste avapauk. Peakohtunik Aivar Hommiku sõnul on 2000. aastal valminud viilhallis võimalik joosta 40 meetri sprindidistantsi, 50 meetri tõkkejooksu, tõugata kuuli ning teha kaugus-, kõrgus-, kolmik- ja teivashüpet. «Spordihall on aktiivses kasutuses olnud 20 aastat. Tänavu on lootust saada kulunud põrandakatte asemele uus ja seeläbi spordisõpradele paremad harjutamistingimused,» lausus ta.

Lisaks ütles peakohtunik, et väikese halli kohta on Viljandimaa talviste kergejõustikuvõistluste rekordid üsna tugevad. Näitena tõi ta lisaks muule kõrgushüppe, milles tulemusega 2.00 kuulub rekord alates aastast 2011 Kristjan Kullile ning tulemusega 1.68 aastast 2018 Helin Toomile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles