Vabaduse platsi jõulukuusk on püsti viimaseid tunde 

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et jõulupuuna oma rolli edukalt täitnud nulg püsis Viljandis Vabaduse platsil kena ja haljas, jäi tema mahavõtmine pisut hilisemaks kui tavaliselt.
Et jõulupuuna oma rolli edukalt täitnud nulg püsis Viljandis Vabaduse platsil kena ja haljas, jäi tema mahavõtmine pisut hilisemaks kui tavaliselt. Foto: Elmo Riig

Viljandis Vabaduse platsil seisab endiselt juba novembri hakul sinna paigutatud jõulupuu, milleks polnud seekord kuusk, vaid Siberi nulg. Viljandi linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov kinnitas, et puu võetakse maha neljapäeval. 

"Kindlat aega polegi selleks kokku lepitud," lausus Konovalov. "Sel aastal oli väga ilus puu ja püsis hästi, seega hoidsime teda veidi kauem kui tavaliselt."

Nulu mahavõtmine, Abja-Paluojalt Vabaduse platsile sõidutamine, püstitamine ja ees ootav äraviimine lähevad linnale maksma kokku 4411 eurot.

Tegelikult jääb ka pärast homset Viljandisse veel üks jõuluks püstitatud kuusk. See on Kösti ristmikul seisev kuusekujuline menukas valgusinstallatsioon tänavalampidest. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles