Viljandi aitas Kehral liidrikohta kindlustada

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Marko Koksi sõnul praegune tabeli viies positsioon Viljandi HC tegelikku taset ei näita. Homme ootab meeskonda ees kohtumine temast tabelis kaks punkti kõrgemal asetseva Põlva Coopiga.
Peatreener Marko Koksi sõnul praegune tabeli viies positsioon Viljandi HC tegelikku taset ei näita. Homme ootab meeskonda ees kohtumine temast tabelis kaks punkti kõrgemal asetseva Põlva Coopiga. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval jäi Viljandi HC meeskond Eesti käsipalli meistriliiga 11. vooru lõpetanud kohtumises 24:30 alla teda võõrustanud HC Kehra / Horizon Pulp & Paperile, kes naudib liidripositsiooni ja kelle edu lähima jälitaja Põlva Serviti ees on neli punkti. Viljandi hoiab kolm vooru enne põhiturniiri lõppu viiendat kohta.

«Ma arvan, et see, kuidas me mänginud oleme, vastabki sellele tasemele,» nentis Viljandi HC peatreener Marko Koks, kuid lisas, et päris nende tase tabeli viies positsioon siiski ei ole. «Esimeses ringis saime kaks kaotust ja viigi, mille oleks saanud enda kasuks pöörata. Kui need välja arvata, siis ülejäänud kohtumistes oleme oma taseme välja mänginud. Võitsime HC Tallinnat ja Kehraga pole ka ühte auku olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles