Kui hunt Kriimsilmal on näpud püsti

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ülde Rock» on ennekõike ühesuguse muusikamaitsega seltskonna hubane kogunemine.
«Ülde Rock» on ennekõike ühesuguse muusikamaitsega seltskonna hubane kogunemine. Foto: Margit Järv

Endine Ülde külavanem Arvi Sarjas on elus pidanud palju ameteid. Aga pole vahet, mis talle parasjagu vorsti leivale on toonud, tähtis on, et elus oleks muusikat. Ja mida raskemat ja traadisemat, seda parem.

Viljandi maakonda maandus Sarjas 1999. aasta suvel Raplamaalt. «Lihtsalt kõik hakkas ühe asja ümber tiirlema ja oli vaja muutust. Näpp sai kaardile pandud ja sattus see Ülde küla peale. Vaatasime, mis kinnisvara müügis on, ja leidsime siia ka maja,» seletab ta ning jätkab: «Tegelikult sündisin Järvamaal, elasin Tallinnas ja kui vanemad lahku läksid, kolisin kolmandast klassist emaga Raplamaale Keavasse. Tallinnas polnud midagi teha. Sai pätti tehtud, mööda linna joostud ja kakeldud. Raplas olid metsamängud: sõjad, puude otsas turnimised, onnide ehitamised ja muidugi võrrid. Iga nädal oli võistlus, kellel on kõige kõvem võrr. Kolm ringi staadionil ja kes esimesena lõpetas, oli tehtud poiss.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles