Vallamajale kulunud 180 000 eurot võib korstnasse kaduda (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi võitnud arhitektuuribüroo Nagel ideekavand selle kohta, milline võiks mõne aasta pärast valmiv uus vallamaja välja näha. Kas see ka tegelikkuseks saab, pole teada. Arhitektuurikonkursi võidutöö autorid on Teele Kapsta, Nele Šverns, Linn Nagel ja Maili Tannenberg.
Konkursi võitnud arhitektuuribüroo Nagel ideekavand selle kohta, milline võiks mõne aasta pärast valmiv uus vallamaja välja näha. Kas see ka tegelikkuseks saab, pole teada. Arhitektuurikonkursi võidutöö autorid on Teele Kapsta, Nele Šverns, Linn Nagel ja Maili Tannenberg. Foto: Arhitektuuribüroo Nagel

Pole sugugi võimatu, et Viiratsi kunagise vallamaja asemele kavandatav Viljandi vallamaja jääb ehitamata ning projekteerimisele kulunud enam kui 180 000 eurot tuleb kirjutada korstnasse.

Viljandi vallavolikogu esimees Kaupo Kase selgitas teisipäevase Sakala arvamusküljel vastuseks opositsiooni liikme Mait Allase arvamusloole, et endise Viiratsi vallamaja ehitamine Viljandi vallamajaks pole sugugi otsustatud, ehkki arhitektuurikonkurss on tehtud ning võitjaga projekteerimisleping sõlmitud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles