Ümarlaua ääres hakatakse kultuuri üle arutlema

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kultuurikorraldajate ümarlaud
Eesti kultuurikorraldajate ümarlaud Foto: Eesti kultuurikorraldajate ümarlaud

Laupäeval peavad kultuuriinimesed Lennukitehases aru, et leida uusi mõtteid, tutvusi ja inspiratsiooni.

Üritus sünnib koostöös Eesti kultuurikorraldajate liidu ja Viljandi kultuuriakadeemia tudengitega. Ettekandeid teevad ja vestlusringe juhivad kultuurikorraldajad üle Eesti, sealhulgas ka kultuuriakadeemia vilistlased. Eesti kultuurikorraldajate liidu liige Merli Antsmaa rääkis, et sündmus on mõeldud kõigile kultuurivaldkonnas tegutsevatele inimestele ja sellest huvitunutele. "Kõneldakse kultuurikorralduslikust innovatsioonist, motivatsiooni leidmisest, stressiga toimetulekust, meeskonnatööst internetiajastul ja talendi märkamisest," ütles Antsmaa.

Tema sõnutsi on muude teemade seas rohkem fookuses juhtide töö. Ettekannetel räägitakse sellest, kuidas olla veenev juht ja meeskonda inspireerida. Muu hulgas arutlevad kultuuri teemade üle politsei- ja piirivalveameti orkestri juhataja Ingrid Põldoja, Ugala juht Kristiina Alliksaar, Music Estonia tegevjuht Virgo Sillamaa ja maailmakoristuspäeva Eesti tiimi juht Raimo Matvere.

Esimene kultuurikorraldajate ümarlaud oli 2016. aasta sügisel Tallinnas ja teine 2018. aasta kevadel Tartus.

Loos olid valesti märgitud ürituse korraldajad. Selleks on Eesti kultuurikorraldajate liit ja Viljandi kultuuriakadeemia tudengid. Faktiviga parandatud kell 9.50. Loo autor Alice Lokk palub vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles