Kohalikud selgitasid parimaid saalijalgpallureid

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa saalijalgpali meistrid 2019: võistkond Rossa Sõbrad koosseisus Märt Leppik, Reio Sinka, Jaagup Luhakooder, Olari Matikainen, Siim Siimson, Kaarel Henn, Marek Mäerand, Kaur Tomson ja Rauno Raid.
Viljandimaa saalijalgpali meistrid 2019: võistkond Rossa Sõbrad koosseisus Märt Leppik, Reio Sinka, Jaagup Luhakooder, Olari Matikainen, Siim Siimson, Kaarel Henn, Marek Mäerand, Kaur Tomson ja Rauno Raid. Foto: Rain Tölpus

Laupäeval selgitas 95 kohalikku vutisõpra traditsioonilistel Viljandimaa saalijalgpalli meistrivõistlustel parimaid ning mulluse hõbeda vahetas kulla vastu välja võistkond Rossa Sõbrad, kes oli finaalis üle Põhja-Sakala meeskonnast.

Seitsmendat korda peetud turniiril osales üheksa võistkonda ja need olid jaotatud kahte alagruppi. A-alagrupis heitlesid Põhja-Sakala Noored, Viljandi Tulevik II, FC Tarvastu, FC Mulgi ja Abja ning B-alagrupis Põhja-Sakala, Viljandi Tuleviku Harrastajad, JK Fellin ja Rossa Sõbrad. Finaalkohtumises alistas Rossa Sõbrad Põhja-Sakala 2:0. Pronksikohtumises võitis Viljandi Tulevik II 2:0 FC Tarvastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles