Kuula, kuidas kõlab Stefani "Eesti laulu" võistluslugu Púr Múddi esituses

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste asutatud duo Púr Múdd tegi Stefan Airapetjani tänavusest "Eesti laulu" võistlusloost oma versiooni.
Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste asutatud duo Púr Múdd tegi Stefan Airapetjani tänavusest "Eesti laulu" võistlusloost oma versiooni. Foto: Erakogu

Púr Múdd andis välja oma versiooni Stefani selleaastasest Eesti Laulu võistlusloost "Without You". Ansambli juhi Oliver Rõõmuse sõnul on Stefani lugu väga emotsionaalne ning oma versiooni tegemise mõte oli kiire tulema.

"Et osalesime "Eesti laulul" 2016. aastal, hoiame seniajani konkursil silma peal. Remixi tegemise mõte tuli meil kohe kui seda lugu kuulsime," rääkis Rõõmus ja lisas, et kuna Stefani versioon on ballaad, siis tundus algusest peale neile huvitav sellelest just kiirem ja raadiolikum versioon teha.

Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Erakogu

Nagu Púr Múdd on ka Stefan Airapetjan pärit Viljandist. Just siin moodustas Stefan ansambli Vaje, kellega tuli eelmise aasta "Eesti laulul" kolmandale kohale looga "Laura (Walk With Me)". Nüüdsest on Airapetjan keskendunud soolokarjäärile.

Oliver Rõõmuse ja Joonatan Toomiste asutatud duo Púr Múdd on üks Eesti uuema aja edukamaid popmuusika projekte. Lisaks populaarsusele kodumaal kehtestab ta ennast järjest rohkem ka rahvusvaheliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles