Riigikogu valimiste noorimat ja vanimat kandidaati lahutab 52 aastat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siinse ringkonna noorim kandidaat on 23-aastane muusik Kaarel Orumägi ning vanim riigikokku pürgija on 75-aastane pensionär Olev Rahnu, kes kümmekond aastat tagasi oli Tööinspektsiooni Viljandimaa büroo juhataja.
Siinse ringkonna noorim kandidaat on 23-aastane muusik Kaarel Orumägi ning vanim riigikokku pürgija on 75-aastane pensionär Olev Rahnu, kes kümmekond aastat tagasi oli Tööinspektsiooni Viljandimaa büroo juhataja. Foto: Madis Sinivee, Peeter Kümmel

Kaarel Orumägi ühes ja Olev Rahnu teises otsas, selline oleks 79-st Viljandi- ja Järvamaalt riigikokku kandideerivast poliitikust koosnev nimekiri, kui nad vanuse järgi ritta seada.

TV3 superstaari otsingu saatest laiemalt tuntuks saanud 23-aastane Kaarel Orumägi on kõige noorem kandidaat, kes siinsest piirkonnast riigikokku pürgib. Sotsiaaldemokraatide kohalikus nimekirjas kaheksandaks ehk eelviimaseks pandud Paidest pärit noormees on muusik, teatrijuht ja õpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles