Viljandi vutipoisid vallutasid Valenciat

Marek Tiits
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi poiss Silver Ilter Hispaania-preemiareisil Valencia klubi juures treeningul.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi poiss Silver Ilter Hispaania-preemiareisil Valencia klubi juures treeningul. Foto: Marek Tiits

Mullu suvel Viljandi järve ääres peetud Hispaania jalgpalli mitmekordse meisterklubi ja UEFA Meistrite Liiga finalisti Valencia CF-i laager tõi siinsetele vutiväljakutele viieks päevaks kokku sada kohalikku last. Ettevõtmise kulminatsioon leidis aga aset alles tänavu jaanuari teisel nädalal, kui kaks laagris parimaks valitud Viljandi poissi Hispaaniasse preemiareisile lendasid.

Valencia treenerite tunnustuse pälvinud Karl Sebastian Puustusmaa ja Silver Ilter on Viljandi Tuleviku 2006. aastal sündinute grupi poisid, kes harjutavad teeneka treeneri Leo Ira käe all. Kui möödunud aasta augustis Viljandis laagrit peeti, jälgisid Sergio Chulvi ja Ignacio Tarin kõiki lapsi viie päeva jooksul väga terase pilguga. Laagriliste peaauhinnaks väljapandud viiepäevane reis Hispaaniasse Valencia klubi juurde pidi antama neile, kes ei paista laagripäevade jooksul silma mitte üksnes jalgpalliliste oskustega, vaid ka oma käitumisega mänguväljakul, suhtumisega treeningukaaslastesse ning üldise spordimeheliku hoiakuga. Just Karl Sebastian Puustusmaa ja Silver Ilter täitsid need tingimused kõige paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles