Tänaval urineerinud mehed peksid korralekutsuja läbi (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaval urineerinud purjus mehed ei pidanud sellekohast keeldu millekski ning ründasid käte ja jalgadega meest, kes neid korrale kutsus.
Tänaval urineerinud purjus mehed ei pidanud sellekohast keeldu millekski ning ründasid käte ja jalgadega meest, kes neid korrale kutsus. Foto: Kuvatõmmis

Kaks keset tööpäeva Männimäe Rimi parklas urineerinud purjus meest läksid kallale 41-aastasele mehele, kes neid korral kutsus, ning peksid teda nii käte kui jalgadega. Ühe ründaja võttis politsei eeluurimiseks vahi alla neljapäeval ja teise kohta tehakse otsus reedel.

Purjus mehed otsustasid keset avalikus kohas oma ihu kergendama hakata kolmapäeva keskpäeva paiku. "Vaatepilt olnuks häiriv ühtmoodi suurematele ja väikestele, kes sel tänaval samal ajal liikunuks," nentis Viljandi politseijaoskonna juht Margus Sass.

Tegevust märganud mööduja, 41-aastane mees, käitus Sassi sõnul otsustavalt ning läks mehi korrale kutsuma. "Paraku ei näidanud viinapudelit pihus hoidvad mehed mõistmist ning tungisid neid korrale kutsunule kallale, pekstes teda nii käte kui jalgadega," vahendas politseijuht.

Sündmuskohal pidas politsei kinni ühe ründajatest, 39-aastase mehe, ning kohtu loal võeti ta juba neljapäeval vahi alla. Uurijad tegid omakorda kindlaks ja pidasid neljapäeval kinni ka teise ründaja, 43-aastase mehe, kelle vahistamise otsustab kohus reede pärastlõunal. Mõlemad on kohalikud inimesed, kes on erinevate süütegudega olnud ka varem politsei huviorbiidis.

"Mis puudutab julgelt käitunud, kuid kahetsusväärse kallaletungi osaks saanud meest, siis ennekõike soovib politsei talle kiiret paranemist," lausus Margus Sass. Ta tõi vahejuhtumis kannatada saanud meest teistele linlastele eeskujuks. "Tema otsustav sekkumine selle nimel, et kõigil linlastel ja nende lastel oleks Viljandis mõnus ja turvaline elada, väärib tunnustamist."

Politsejuhi sõnul pole alati võimalik ette näha kõiki tagajärgi ning ta lisas, et kui on kahtlus, et korra jalule seadmine võib põhjustada ohtu sekkuja tervisele või elule, ei tasu liigseid riske võtta ning mõistlik oleks kohe politsei appi kutsuda.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles