Mihkel Ronimois liitub Prantsuse amatöörmeeskonnaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandik Mihkel Ronimois sõlmis tulevaks aastaks kokkuleppe Prantsusmaa amatöörklubiga.
Viljandi rattaklubi kasvandik Mihkel Ronimois sõlmis tulevaks aastaks kokkuleppe Prantsusmaa amatöörklubiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi rattaklubi kasvandik Mihkel Ronimois sõlmis tulevaks aastaks kokkuleppe Prantsusmaa amatöörklubiga UC Aubenas.


Teise divisjoni amatööride jalgrattameeskond resideerub Lõuna-Prantsusmaa turismipiirkonnas. Klubisse kuulub 18 ratturit, kellest enamik on prantslased. Eestlasi on selle klubi vormis pedaalinud varemgi, lõppenud hooajal kuulusid sinna Pärnu Kalevi jalgrattakooli kasvandik Karlo Aia ning CFC rattakooli kasvandik Esko Öpik.

Eesti U23 klassi grupisõidu meister Mihkel Ronimois esindas Eesti koondist mullu kolmel korral: Jurmala GPl Lätis, grupisõidus Euroopa meistrivõistlustel Itaalias Offidas ning suveuniversiaadil Hiinas. Edukamaks kujunes põllumajandusülikooli tudengile Hiinas Shenzenis peetud üliõpilaste suveuniversiaad, kus Ronimois saavutas 15. koha 154 km pikkusel grupisõidus. Eesti meistrivõistlustel teenis ta mullu kolm medalit: hõbeda talikrossis, pronksi kriteeriumisõidus ja kulla grupisõidus.

Järgmisest hooajast eliitklassi jõudev viljandlane on varem sõitnud Prantsuse amatöörklubis Team Europ ning Läti meeskonnas Alpha Baltic. Oma uue klubi juurde plaanib Mihkel Ronimois siirduda jaanuaris, et alustada ettevalmistumist veebruari keskel algavaks hooajaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles