Kolga-Jaani katlamaja on küttepuude ostmisega hädas (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katlamaja platsile ostetakse igal aastal kuni 1500 tihumeetrit küttepalke. See foto on tehtud mullu sügisel ning uus koorem peab kohal olema juunis.
Katlamaja platsile ostetakse igal aastal kuni 1500 tihumeetrit küttepalke. See foto on tehtud mullu sügisel ning uus koorem peab kohal olema juunis. Foto: Erakogu

Viljandi vald korraldab teist korda riigihanke, et leida Kolga-Jaani katlamajja kütteks sobivate palkide müüjat. Esimene katse äpardus, sest lähikonnas pole ühtegi ettevõtjat, kel oleks nii palju küttepuid.

Kolga-Jaani piirkond vajab igal aastal 1500 tihumeetrit kolmemeetrisi lehtpuupalke ning lisaks veel 16 ruumimeetrit 50 sentimeetri pikkusi halge, et katta asulale toasooja andva katlamaja ning Oiu ja Meleski raamatukogu talvine vajadus. Selleks talveks on puud olemas, kuid järgmise aasta koguse ostmine esimesel katsel nurjus, sest polnud ühtki puumüüjat, kel oleks olnud niisugust kogust pakkuda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles