"Eesti laulu" võidu poole püüdleb kolm Viljandis alustanud artisti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui möödunud aastal oli viljandimaalastel oma kandi artistidest pöialt hoida Vajéle, kelle koosseisus oli tänavu konkursist osa võttev Stefan Airapetjan (pildil), siis sel aastal on Viljandi juurtega artistidest laval veel Kerli Kivilaan ja Ranele Raudsoo.
Kui möödunud aastal oli viljandimaalastel oma kandi artistidest pöialt hoida Vajéle, kelle koosseisus oli tänavu konkursist osa võttev Stefan Airapetjan (pildil), siis sel aastal on Viljandi juurtega artistidest laval veel Kerli Kivilaan ja Ranele Raudsoo. Foto: Madis Sinivee

Viljandi lauluõpetaja Hedi-Kai Pai saab sel aastal rõõmustada, et tema endistest laululastest astub tänavu suisa kolm "Eesti laulu" lavale.

Viljandist on oma lauljateed alustanud esimeses poolfinaalis viiendana esinev Stefan Airapetjan looga "Without You" ja üheteistkümnendana üles astuv Ranele Raudsoo looga "Supernova". Teise poolfinaali kaheksandana tuleb lavale Kerli Kivilaan, et kanda ette "Cold Love".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles