Varik ja Daiders timmivad uueks hooajaks vormi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders lõpetasid eelmise hooaja üle ootuste hästi ning uuele hooajale lähevad nad vastu uue hooga.
Kert Varik ja Lauris Daiders lõpetasid eelmise hooaja üle ootuste hästi ning uuele hooajale lähevad nad vastu uue hooga. Foto: Team Varik/Daiders

Eelmisel hooajal Prantsusmaalt oma säravaima, külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste seitsmenda tulemuse noppinud viljandimaalane Kert Varik valmistub koos lätlasest korvimehe Lauris Daidersiga hoolega uueks hooajaks Hispaanias treeninglaagris.

«Oleme nüüd paar kuud eetrist väljas olnud ja teinud tihedat tööd uue hooaja ettevalmistamiseks. Võtsime tsikliehituse seekord veel tõsisemalt ette, sealjuures seisukohaga, et ühtegi suurt muudatust ei tee, kuid proovime praeguseid lahendusi natuke paremaks arendada,» nentis Varik Sakalale läkitatud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles