Meistriliigas heitleb uuel hooajal ka Viljandimaa naiskond

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algaval Eesti jalgpalli meistriliiga hooajal saab lisaks Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnale pöidlaid hoida ka Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnale.
Algaval Eesti jalgpalli meistriliiga hooajal saab lisaks Viljandi Tuleviku esindusmeeskonnale pöidlaid hoida ka Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnale. Foto: Maarika Hiiemäe

Uuel Eesti jalgpalli Premium-liiga hooajal saab lisaks Viljandi Tuleviku meeskonnale kaasa elada ka Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonnale.

«Kui meie poisid 2015. aastal Premium-liigasse tõusid, väriseti. Keegi ei teadnud, kuidas hakkama saadakse ja mis juhtub,» vahendas naiskonna peatreeneri Sergei Vassiljevi sõnu Viljandi Tuleviku klubi kodulehekülg. «Aeg on näidanud, et julge otsus oli õige, areng on olnud pidev ja meeskond näitab aasta-aastalt paremaid tulemusi. Ma ei näe põhjust, miks me naiskonna puhul peaks teisiti mõtlema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles