Sõudjad hakkavad kontserdil kaheksapaadi raha koguma

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda ligi 20-meetrist 35 aasta vanust kaheksapaati, mis Viljandi sõudeklubi paadikuuris seisab, Robert Jürimaa sõnul enam üldiselt võistlustele kaasa ei veeta – ei püsi konkurentsis. Nii on tulnud viljandlaste jaoks paati mõnelt teiselt klubilt üürida. Uus paat maksab üle 40 000 euro, mistõttu tõenäoliselt toetajatelt kogu raha kokku ei saada.
Seda ligi 20-meetrist 35 aasta vanust kaheksapaati, mis Viljandi sõudeklubi paadikuuris seisab, Robert Jürimaa sõnul enam üldiselt võistlustele kaasa ei veeta – ei püsi konkurentsis. Nii on tulnud viljandlaste jaoks paati mõnelt teiselt klubilt üürida. Uus paat maksab üle 40 000 euro, mistõttu tõenäoliselt toetajatelt kogu raha kokku ei saada. Foto: Marko Saarm

Viljandi sõudeklubi korraldab heategevusliku kontserdiõhtu, et koguda raha uue kaheksapaadi ostmiseks. Praegune sõiduriist on 35 aastat vana ning oma aja tõepoolest ära elanud.

Et meeskond on hea paadi vääriline, sai Viljandi sõudeklubi treeneri Robert Jürimaa sõnul selgeks juba eelmisel aastal, kui poisid tulid tartlastelt üüritud kaheksapaadiga kullale. «Materjali on küll, millega tööd teha, aga inventari pole,» nentis treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles