Tulevik püüdis taliturniirilt esimese võidu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel laupäeval traditsioonilisel taliturniiril 2:1 FC Elva alistanud Viljandi Tulevik avas sellega turniiri võidukonto.
Eelmisel laupäeval traditsioonilisel taliturniiril 2:1 FC Elva alistanud Viljandi Tulevik avas sellega turniiri võidukonto. Foto: Jana Pipar

Eelmisel laupäeval õnnestus Viljandi Tulevikul Tallinnas Eesti jalgpalli liidu sisehallis taliturniiril võidukonto avada, kui ta alistas B-turniiri teises kohtumises 2:1 FC Elva.

Avavärava lõi 15. minutil FC Elva mängija Nikita Karasjov. 29. minutil viis Kristjan Kask seisu 1:1 viiki. Teisel poolajal, kui tiksumas oli 57. mänguminut, oli täpse jalaga Tanel Lang.

Tuleviku klubi peatreener Sander Post ütles, et ehkki koju sai naasta võiduga, polnud ta mängupildiga rahul. «Võit oli kogu mängust kõige positiivsem asi,» nentis ta. «Mängisime noore koosseisuga ja kaitseliin oli kogenematu. Näiteks Gustav-Hendrik Seeder ja Janno Lukas mängisid uutel positsioonidel, nad polnud varem kokku mänginud, mistõttu on täiesti normaalne, et tekivad ebakõlad. Rabistamist oli ka palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles