Politsei palub külmaohus inimestest teada anda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avalikus kohas magav inimene. Pilt on illustreeriv.
Avalikus kohas magav inimene. Pilt on illustreeriv. Foto: Küllike Rooväli (Postimees)

Politsei kutsub inimesi üles märkama neid, kes võivad olla külmumisohus. Ühtlasi soovitatakse autoga liikujatel olla valmis olukorraks, kus õnnetuse või tehnilise rikke tõttu tuleb teele jäänud sõidukis oodata.

Täna hommikuks oli õhutemperatuur langenud suuremas osas Mandri-Eestist, sealhulgas Viljandimaal alla 20 miinuskraadi.

Pärnu politseijaoskonna patrullitalituse juht Henry Murumaa ütles pressiteate vahendusel, et praeguse ilmaga varitseb näiteks joobes inimest, kes jääb bussipeatusesse või tänavale magama, suur külmumisoht. Seetõttu palub politsei kõigil olla tähelepanelik inimeste suhtes, kes tervise, alkoholi või mõne muu põhjuse tõttu võivad ohtu sattuda.

Ühtlasi tuletavad korrakaitsjad autoga liikujatele meelde, et nood paneksid end hoolimata sõidu pikkusest soojalt riidesse.

"Sageli on südatalvel liiklusõnnetusse sattunud inimestel jalas kingad ning seljas õhuke jope," märkis Murumaa. Ta lisas, et teelt välja sõitnud autot märgates tasub võimaluse korral kontrollida, kas autos on inimesed, ning igal juhul sellisest juhtumist ka politseile teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles