Selgus aasta tööandja

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa aasta tööandja tiitli sai Bed Factory.
Viljandimaa aasta tööandja tiitli sai Bed Factory. Foto: Töötukassa

Töötukassa valis Viljandimaa aasta tööandjaks osaühingu Bed Factory Sweden. 

Oskus tajuda tööturul valitsevat olukorda teeb Bed Factoryst koostöövalmis, paindliku ja kohanemisvõimelise firma, tööotsijate seas on ta aga hooliva suhtumise ja moodsate ruumidega hinnatud tööandja, teatas töötukassa.

Sel aastal valmis Bed Factoryl uus tootmishoone ning uute töötajate värbamisel on ka töötukassa saanud abiks olla.

Bed Factory on 25-aastase tegutsemiskogemusega rahvusvaheline ettevõte, kes toodab voodeid ja madratseid. Ettevõtte tootmiskeskus paikneb Viljandis ja müügikontor Stockholmis.

Viljandimaa aasta koostööpartneri tiitli sai arvutikoolituste ja tööharjutuste juhendaja Siirius Sikka, kelle koostöö töötukassaga on kestnud aastaid. Otsustajad leidsid, et juhendajana süveneb Siirius Sikka kliendi probleemidesse, pakub lahendusi ja teab, millised on tööturu ja kogukonna vajadused.

"Siirius Sikkale on iga koolitatav ja tööharjutusel osaleja oluline. Oma positiivse ellusuhtumise, paindlikkuse ja suure motiveerimisoskuse, samas nõudlikkuse ja sihikindlusega on temast saanud väga hinnatud lektor nii töötute kui ka töötukassa jaoks," seisab töötukassa pressiteates.

Töötukassa tänas tööandjaid ja koostööpartnereid seitsmendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles