Meistriliigas heitleb uuel hooajal ka naiskond

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks Tuleviku esindusklubile mängib meistriliigas sellest hooajast ka Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskond.
Lisaks Tuleviku esindusklubile mängib meistriliigas sellest hooajast ka Tuleviku ja Suure-Jaani ühendnaiskond. Foto: Maarika Hiiemäe

Eesti jalgpalli liidu juhatus kinnitas tänavuseks hooajaks naiste liigade koosseisu ning uuel hooajal osaleb naiste meistrivõistlustel meistriliigas ka JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond.

Meistrivõistlustel osaleb kolmes liigas kokku 23 võistkonda. Naiste meistriliigas jätkab kaheksa naiskonda ning võrreldes eelmise hooajaga on kaks uut tulijat. Esimest korda saavad ennast meistriliigas proovile panna Saku Sporting ning JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond. Saku teenis õiguse tõusta kõrgeimasse liigasse, saavutades esiliigas Pärnu duubelnaiskonna järel parima iseseisva klubina teise koha. Viljandi ja Suure-Jaani naiskonnal tekkis šanss pärast seda, kui Tallinna FC Levadia otsustas meistrivõistlustest loobuda ja meistriliigas vabanenud kohta ei soovinud endale ka eelmise hooaja järel esiliigasse kukkunud Tallinna FC Ajax.

JK Tuleviku koduleht andis teada, et naiskonna peatreener, Suure-Jaani Unitedi klubijuht Sergei Vassiljev on võimaluse üle väga rõõmus, kuid toonitab, et ees ootab raske töö ning mängijate kõrval peab kõvasti juurde panema ka mõlema klubi kontor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles