Treener, kelle mõlemas käes on reket

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennisetreener Kert Villems mängib ka ise nii lauatennist kui tennist. Kui lauatennisereketit hoiab ta paremas käes, siis tennisereketi haarab vasakusse.
Lauatennisetreener Kert Villems mängib ka ise nii lauatennist kui tennist. Kui lauatennisereketit hoiab ta paremas käes, siis tennisereketi haarab vasakusse. Foto: Elmo Riig

Viljandi noortele tutvustab juba 15. aastat lauatennise algtõdesid Kert Villems, kes treeneritöö kõrvalt haarab regulaarselt ka ise nii väikse kui suurema reketi järele. Ent kui pinksireket läheb tal paremasse kätte, siis tennist mängib ta vasaku käega.

Kert Villems, kuidas te lauatennise juurde jõudsite?

Enne kui ma Viljandisse Carl Robert Jakobsoni kooli viiendasse klassi tulin, käisin Järva maakonnas Peetri koolis. Tädipoeg käis seal lauatennisetrennis ja eks tema mind nakatas. Kohe Viljandisse kolimise järel läksin siin lauatennisetrenni – mäletan, et esimesed korrad olid metallitsehhis ja esimene treener oli Peeter Allikoja.

Et hakkasin selle alaga tõsisemalt tegelema alles kümneselt, olid noorteklassides tulemused keskpärased. Samas hakkas asi iga aastaga järjest rohkem meeldima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles