Mullune pronks oli sunnitud tiitlikaitsja paremust tunnistama

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäevaõhtuses mängus kandis resultaadi eest hoolt kuus väravat visanud Volodõmõr Maslak, sellegi poolest tuli küll Viljandi HC-l tunnistada tiitlikaitsja Põlva Serviti 32:23 paremust.
Kolmapäevaõhtuses mängus kandis resultaadi eest hoolt kuus väravat visanud Volodõmõr Maslak, sellegi poolest tuli küll Viljandi HC-l tunnistada tiitlikaitsja Põlva Serviti 32:23 paremust. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul Viljandi spordihoones peetud Eesti käsipalli meistriliiga kümnenda vooru kohtumises läksid vastamisi mullused medalistid Põlva Serviti ja Viljandi HC ning pronksimeeskond Viljandi HC pidi tunnistama kulla võitnud Põlva Serviti paremust.

Henri Sillaste viskas Serviti eest avavärava juba esimesel mänguminutil. Viljandlased ei lasknud vastastel aga pikalt juhtida: peagi olid nad ees 2:1 ja seejärel 3:2. Sellest sai Põlva Serviti hoogu juurde: ta tegi viieväravalise spurdi ning läks kohtumist 7:3 juhtima. 19. mänguminutiks vähendasid võõrustajad vahe kahele väravale, 8:10. Kohtumise 20. minutil võttis Põlva Serviti aja maha ning vaheajale läks ta juba 17:11 eduseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles