Motosõbrad andsid tsiklitele jää krabinal tuld

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobiklassis võtsid teistega mõõtu Karksi Racing Teami sõitjad Timmo Metsaroos ja Ragnar Valdstein, kes said väärt kogemuse.
Hobiklassis võtsid teistega mõõtu Karksi Racing Teami sõitjad Timmo Metsaroos ja Ragnar Valdstein, kes said väärt kogemuse. Foto: Merje Schneider

Eelmisel laupäeval startis Elvas Verevi järvel 220 sõitja osavõtul kuueetapilisena kavandatud sari «Eesti jääraja kunn 2019», kus eri klassides keeras gaasi põhja ka käputäis Viljandi motosõpru. Sel laupäeval võib veel suuremat mürinat kuulda Võrtsjärvel.

«Minul kohe kindlasti sõit õnnestus, päris vahva kogemus oli – see oli minu esimene võistlus jäärajal. Ma ei julgenud spidomeetrit vaadata, kuigi see on tsiklil olemas. Pärast sõitu mõtlesin, et oleksin ikkagi võinud vaadata – tundus küll väga suur kiirus olevat,» jagas Elvast saadud esimesi jäärajasõidu muljeid Karksi Racing Teami kuuluv Ragnar Valdstein.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles