Vihmasadu ei nurja uisumaratoni

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal lükkus Mulgi uisumaraton ilmataadi tuju tõttu algul kavandatust hilisemale ajale.
Eelmisel aastal lükkus Mulgi uisumaraton ilmataadi tuju tõttu algul kavandatust hilisemale ajale. Foto: Elmo Riig

Olgugi et tihe lörtsisadu rikkus ära tänase uisulõuna, millele linnavalitsus inimesi uisutama kutsus, on pühapäevase Mulgi uisumaratoni vedaja Kristjan Kivistik endiselt positiivselt meelestatud ning ütles, et praeguse seisuga maraton toimub.

"Eks homne ja ülehomne näita. Praegu on küll kindel, et ta toimub, lihtsalt küsimärk on see, et mis kvalideediga on jää, sest lund tuleb ka lisaks vihmale juurde," rääkis maratoni vedaja Kristjan Kivistik. "Kui ilmateadet vaadata, siis lubab täna öösel miinus kaheksat ja homme miinus kümmet – ei tohiks küsimust tekkida. Eks näis. Meie proovime ikka parimat teha."

Viljandi rattaklubi kodulehel oleva teate järgi tehakse otsus uisumaratoni ärajäämise, raja muutmise või lühendamise kohta hiljemalt reedel, 18. jaanuaril kell 18.

Tänavune uisumaraton on järjekorras kümnes. Kell 12 starditakse rahvasõidu peaaegu 10-kilomeetrisele rajale ning kell 13 kõlab 30-kilomeetrise maratonidistantsi avapauk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles