Holstre-Pollis anti suusasarja avapauk

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja esimene osavõistlus. Võistlejaid soosisid nii ilm kui lumeolud.
Kolmapäeva õhtul sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja esimene osavõistlus. Võistlejaid soosisid nii ilm kui lumeolud. Foto: Eveli Peterson

Kolmapäeva õhtul sõideti Holstre-Pollis Viljandi suusasarja esimene osavõistlus, mis kulges selle ühe korraldaja sõnutsi ilusti: rajaolud olid head ning ilm soosis liuglejaid.

"Me pole aastaid saanud sellise hea rajaga esimest Viljandi suusasarja etappi korraldada," rääkis korraldaja Silver Koovit Sakala suusaklubist. "Lisaks vedas nii võistlejatel kui korraldajatel ilmaga: õhtul oli Holstres meeldivalt viis-kuus kraadi külma."

Sarja 2,5-kilomeetrisel vabas stiilis sõidetud avaetapil osales 40 suusatajat kaheksas vanuseklassis. M12 arvestuses oli kiireim Greg-Emil Pärn ja M16 arvestuses Kaspar Lind. Meestest osutus kiireimaks Joosep Tammemäe ja klassis M40+ oli võitja Andrus Kasekamp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles