Raamatukogus leiab aset mõrvamüsteerium

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novembrikuu viimasel päeval kell 20.30 saavad kõik seiklushuvilised, kes tunnevad endas tärkavat detektiivi, koguneda Viljandi linnaraamatukokku, kus ootab lahendamist mõrvamüsteerium.

Mõrvamüsteerium on mäng, mille käigus satub mängija otse sündmuste keerisesse ja selle tulemuseks on mõrv ja rida kahtlusaluseid. Mängija ülesanne on mõrv lahendada ja õhtu lõppedes vastata kolmele küsimusele: kes tappis, miks tappis ja kuidas tappis? Võitja on see, kes oskab vastata õigesti kõige kiiremini.

Osaleda võib nii üksi kui paaris, kuid sissepääs on lubatud alates 16. eluaastast ning ainult eelregistreerimisega raamatukogu huvijuhi aadressil viljavolmer@gmail.com. Registreerimisega on aega täna õhtuni. Kohtade arv on piiratud.

Seda, mis täpselt toimub ja millised võimalused on mõrva lahendamiseks loodud, saavad mängu ilu säilitamiseks teada ainult need, kes mängust osa võtavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles