Linnavalitsus lähetab esinduse sõpruslinna

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse delegatsioon osaleb Soomes Porvoo ja Viljandi sõprussuhete 50. aastapäeva tähistamisel.
Viljandi linnavalitsuse delegatsioon osaleb Soomes Porvoo ja Viljandi sõprussuhete 50. aastapäeva tähistamisel. Foto: intern

Kolmapäevast reedeni osaleb Viljandi linnavalitsuse delegatsioon Soomes Porvoo ja Viljandi sõprussuhete 50. aastapäeva tähistamisel.


Sõpruslinna sõitvasse delegatsiooni kuuluvad abilinnapea Ardo Agasild, linnavalitsuse liige Helmut Hallemaa, sihtasutuse Viljandimaa Loomeinkubaatorid tekstiilikeskuse juhataja Kristina Libe, Viljandi Jaani koguduse õpetaja ja Viljandi praost Marko Tiitus ning tõlk Kirsti Käiväräinen.

Viljandi esindajad käivad Porvoos peagi avatavas kunstitehases, tutvuvad energiasäästliku elamupiirkonnaga ning külastavad õppe- ja kompetentsuskeskust ning Keskuskoulu algkooli.

Viljandi on 50. koostöö aastapäeva tähistanud kogu aasta eri ettevõtmiste ja kollektiivide kohtumistega. Hansapäevade ajal avati Viljandis ja Porvoos fotonäitus. Sügisel arutasid edaspidiseid koostöövõimalusi kahe linna sotsiaaltöötajad ning koolijuhid tutvusid Porvoo haridusasutustega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles