Noaga kurjategija ründas abipolitseinikku. „Ma suskan talle ära.” (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel hetkel haaras agressiivne mees laualt noa ning hakkas sellega politseiniku poole astuma ja ähvardusi hüüdma. Selle teo eest tuleb ähvardajal nüüd aasta trellide taga veeta. Foto on lavastatud.
Ühel hetkel haaras agressiivne mees laualt noa ning hakkas sellega politseiniku poole astuma ja ähvardusi hüüdma. Selle teo eest tuleb ähvardajal nüüd aasta trellide taga veeta. Foto on lavastatud. Foto: Marko Saarm

Augusti algul Pinska külla laamendaja rahustamiseks appi palutud politseipatrull sattus äkki appikutsuja rünnaku alla. Purjus mees haaras kätte pika teraga noa ning hakkas ähvardusi hüüdes abipolitseiniku poole liikuma.

«Ma suskan talle ära!» karjus 55-aastane Nikolai Allas pool tundi pärast südaööd Pinska külas, astudes abipolitseiniku poole, väljasirutatud käes pika teraga nuga. Politseinikud suutsid mehe maha rahustada, võtsid temalt noa ning viisid arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles