Põhja-Sakala vallavanem vaidleb õiguskantsleriga

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu ei nõustu õiguskantsleri märgukirjaga, sest tema arvates on valla hankekord seadusega kooskõlas ja seega pole tarvis muudatusi teha.
Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu ei nõustu õiguskantsleri märgukirjaga, sest tema arvates on valla hankekord seadusega kooskõlas ja seega pole tarvis muudatusi teha. Foto: Marko Saarm

Mullu novembris saatis õiguskantsler Ülle Madise märgukirja, sest tema hinnangul ei vasta Põhja-Sakala valla hankekord seadusele. Vallavanem Tõnu Aavasalu ei nõustunud õiguskantsleriga.

Madise juhtis oma kirjas tähelepanu, et Põhja-Sakala hankekord ei soodusta läbipaistvust ja vaba konkurentsi, mistõttu tuleb korda muuta. Näiteks võib Põhja-Sakala vallavalitsus kehtiva hankekorra järgi teha pakkumiseks ettepaneku ühele isikule, kui teenuse maksumus jääb alla 10  000 euro, ehitushanke puhul alla 20 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles