Veofirma juurde viiv tee sai leheloo ilmumise järel mustkatte

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu maanteeameti otsusele saab nüüd Undi taluni musta kattega teed mööda.
Tänu maanteeameti otsusele saab nüüd Undi taluni musta kattega teed mööda. Foto: Alar Karu

Tarvastu valla transpordiettevõte Undi Teenused oli pikalt hädas enda juurde toova 400-meetrise porise riigitee lõiguga, ent maanteeamet polnud seda nõus katma, sest tema tööde kavas seda polnud. Pärast juuni algul Sakalas ilmunud artiklit muutis amet siiski meelt.

Kevaditi ja sügiseti uppusid ettevõtte suured autod porisse ja aukudesse, suvel aga tõusis meeletu tolm, mis halvas kohalike elu. Koos Viljandi vallaga muutis ettevõte mullu tolmuvabaks kaks oma peakontorini viivat teelõiku, kokku 3,5 kilomeetrit. Maanteeamet ei olnud nõus katma nende vahele jäävat 400-meetrist riigitee lõiku. Lugu sellest ilmus 6. juuni Sakalas pealkirjaga «Maanteeamet keeldub aitamast».

Osaühingu Undi Teenused juhatuse liige Peeter Peek ütles, et pärast artiklit muutusid asjad kiiresti ning ühtäkki otsustas maanteeamet mustkatte ikkagi paigaldada. Sügiseks oli tee valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles