Alustavad ettevõtjad saavad tegutsemistahet juurde mentorklubis

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtte Avar Agentuur osanikud Madis Kirsman (vasakul) ja Johannes Kruusma tutvustasid oma firmat ka messil «Instrutec 2018». Keskel on põhiline töötegija, 360-kraadiseid pöördeid sooritav kaamera Matterport Pro 2, mis teeb pildistamiseks 30 sekundi jooksul tiiru ümber oma telje.
Ettevõtte Avar Agentuur osanikud Madis Kirsman (vasakul) ja Johannes Kruusma tutvustasid oma firmat ka messil «Instrutec 2018». Keskel on põhiline töötegija, 360-kraadiseid pöördeid sooritav kaamera Matterport Pro 2, mis teeb pildistamiseks 30 sekundi jooksul tiiru ümber oma telje. Foto: Erakogu

Veebruaris stardib uue hooga mikro- ja väikeettevõtjaid innustada püüdev mentorklubi, mida veab Viljandimaa Arenduskeskus.

Nagu selgitas Viljandimaa Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant ja mentorklubi projektijuht Kaja Lääts, kujutab see endast koolituste sarja. «Mentorklubi on ellu kutsutud selleks, et veel vähe tegutsenud ettevõtjad oleksid edaspidi oma tegevuses edukamad, enesekindlamad, teadlikumad ja rahulolevamad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles