Võrkpallureid ootab ees ajalooliselt tähtis mäng

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EM valiksarja pühapäeval peetud kohtumises võitis Eesti koondis Rootsit 3:1. Täna ootab meie esindust juba finaalturniirile pääsme lunastanud Soome.
EM valiksarja pühapäeval peetud kohtumises võitis Eesti koondis Rootsit 3:1. Täna ootab meie esindust juba finaalturniirile pääsme lunastanud Soome. Foto: Margus Ansu

Täna kohtub Eesti võrkpalli rahvusnaiskond 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja viimases mängus võõrsil Soomega, mille võit garanteeriks Eesti koondisele esimest korda pääsu finaalturniirile.

Koondise nii kaugele jõudmises mängivad suuresti rolli ka Viljandi võrkpallikasvandikud. Paraku peab koondise liider Anu Ennok kohtumist vigastuse tõttu tribüünilt jälgima. Küll aga on koosseisus Kristiine Miilen ja Kristel Moor.

Eelmisel pühapäeval alistas naiskond Rootsi 3:1 (19:25, 25:23, 25:17, 25:23) ja on enne viimast mänguvooru E-alagrupis 9 punktiga teisel kohal. Soome on 11 punktiga liider, Tšehhi 8 punktiga kolmas ja Rootsi 2 punktiga neljas. Kokku on kuus alagruppi, finaalturniirile pääseb iga alagrupi võitja ja teise koha saanud naiskond. Eesti võidu korral pääseb koondis esimest korda finaalturniirile, kaotuse korral sõltub meie koondise edasipääs Tšehhi ja Rootsi kohtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles