Hunti lahutab Super Bowlist veel kaks võitu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indianapolis Coltsis kaitsepositsioonil mängiv Margus Hunt (92) takistab Houston Texansi söötjat Deshaun Watsonit (4).
Indianapolis Coltsis kaitsepositsioonil mängiv Margus Hunt (92) takistab Houston Texansi söötjat Deshaun Watsonit (4). Foto: Troy Taormina

Viljandimaalt pärit Margus Hunt jõudis esimese eestlasena Ameerika jalgpalli profiliiga NFL-i play-off’i tabelis võiduni, kui tema koduklubi Indianapolis Colts alistas eelmise laupäeva hilisõhtul Houston Texansi 21:7. Super Bowlist lahutab neid veel kaks võitu.

Laupäeva hilisõhtul kohtusid Ameerika jalgpalli profiliigas 12 parema hulka rüselenud Hundi koduklubi Indianapolis Colts ja Houston Texans. Mäng lõppes Coltsi kasuks 21:7, kusjuures ühe rünnaku peatamises oli ka Hunt peaosaline. Tema arvele jäi kolm mahamurtud meest.

Coltsi peatreener Frank Reich rääkis pärast mängu pressikonverentsil, et emotsioon riietusruumis oli hea. "Mehed olid õnnelikud, nad töötasid selle nimel kõvasti. Ma olen väga uhke oma meeskonna üle – see on suurepärane tiimivõit," ütles ta. "Põhiline ongi mängida nagu meeskond."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles