Isamaa vahetas Viljandi Veevärgi nõukogu esimehe välja (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Harri Juhani Aaltonen kuulub nüüdsest nii Viljandi Veevärgi kui Viljandi Veekeskuse nõukokku.
Ettevõtja Harri Juhani Aaltonen kuulub nüüdsest nii Viljandi Veevärgi kui Viljandi Veekeskuse nõukokku. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus ei pikendanud esmaspäeval aktsiaseltsi Viljandi Veevärk senise nõukogu esimehe Jaak Sule volitusi ning kinnitas nõukokku erakonna Isamaa ettepanekul Harri Juhani Aaltoneni.

Viljandi võimuliidu kokkuleppe kohaselt kuulub aktsiaseltsi nõukogus kaks kohta Isamaale, kaks Reformierakonnale ja üks Keskerakonnale. Veevärgi nõukogu on viimastel aastatel juhtinud Isamaa esindaja Jaak Sulg.

Tema volitused lõpevad 27. jaanuaril ning seejärel lahkub ta ametist. Järgmiseks viieks aastaks kinnitas linnavalitsus sellele kohale Harri Juhani Aaltoneni. Viiendat aastat Viljandi volikokku kuuluv ettevõtja kuulub ka teise linna osalusega aktsiaseltsi nõukogusse, olles Viljandi Veekeskuse nõukogu esimees.

Aktsiaselts Viljandi Veekeskus on praegu poliitikute otsusega varjusurmas.

Veevärgi nõukogus jätkavad Reformierakonna esindajatena abilinnapea Kalvi Märtin ja volikogu aseesimees Peep Aru, keskerakondlane Helmut Hallemaa ning Isamaa esindaja Margus Keerutaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles