Viljandlannade tugi tõi Eestile tähtsa võidu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestile 3:1 võidu vormistamisel mängis suurt rolli Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen (särgiga number 4).
Eestile 3:1 võidu vormistamisel mängis suurt rolli Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen (särgiga number 4). Foto: Margus Ansu

Eesti naiste võrkpallikoondis võitis pühapäeval Tartu ülikooli spordihoones enam kui 2000 pealtvaataja toel 2019. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarja eelviimases mängus 3:1 Rootsit. Koondise üheks võtmemängijaks osutus Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen, samas kui naiskonna liider, samuti Viljandist pärit Anu Ennok sai naiskonda vaid tribüünilt toetada.

«Kahjuks algas minu 2019. aasta koondise laagris vigastusega, nii et jälle pean mänge tribüünilt vaatama,» nentis Ennok. «Säärelihase kinnituskoha vigastuse tõttu tuleb kaks-kolm nädalat sundpuhkusel viibida.»

Nagu Ennok ütles, on platsil olla mitu korda lihtsam kui kõrvalt vaadata. «Ikka väga närvis olin,» tunnistas ta. «Aga tublid tüdrukud ja maru vinge publik oli.»

Kristiine Miilen rääkis võrkpalli liidu kodulehe vahendusel, et sellise rahva ees kodusaalis tähtsat kohtumist pidada on olnud üks tema unistusi. Samas ei salanud noor võrkpallur, et nii arvukas publik võttis algul jalad nõrgaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles