Ugala tunnustas oma 99. sünnipäeval parimaid töötajaid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule Komissarov
Luule Komissarov Foto: Elmo Riig

Ugala teater tähistas pühapäeval oma 99. sünnipäeva ning pidulikul sündmusel anti traditsiooniliselt kätte kolleegipreemiad. Parimaks naisnäitlejaks valisid Ugala töötajad korraga Luule Komissarovi ja Kadri Lepa ning parimaks meesnäitlejaks sai Ringo Ramul.

Kolleegid hindasid võrdse häältetulemusega parimaks naisnäitlejaks Luule Komissarovi (rollid lavastustes „Meistrite liiga“, „Hipide revolutsioon“) ja Kadri Lepa (rollid lavastustes „Tähtede seis“, „Elav laip“, „Litsid pole tuli“).

Kadri Lepp
Kadri Lepp Foto: Elmo Riig

Parim meesnäitleja oli kolleegide hinnangul Ringo Ramul („Tuul kuu pealt“, „Hipide revolutsioon“, „Kohtume kell 8 Noa laeval“).

Ringo Ramul
Ringo Ramul Foto: Elmo Riig

Parima lavastaja preemia pälvis Marika Palm, kelle käe all valmisid läinud aastal kaks lavastust: „Tuul kuu pealt“ ja „Kohtume kell 8 Noa laeval“.

Eripreemia „Särav suts“, mis antakse välja eriliselt meeldejääva kõrvalosa, väikerolli või muu lavalise ülesastumise eest, sai Aarne Soro (vanglafanaatikust isevalitseja krahv Hulago Bloot lavastuses „Tuul kuu pealt“).

Parim lavastusala töötaja oli lavameister Siim Saarsen. Teist aastat järjest valiti parimaks maja töötajaks teenindusjuht Eleri Helimets. Parimaks uueks tulijaks hindasid kolleegid näitleja Ilo-Ann Saarepera, kes liitus Ugala trupiga 99. hooajal ning teeb kaasa lavastustes „Naine merelt“, „Kohtume kell 8 Noa laeval“, „Krdi loll lind“ ja „Vai-vai vaene Vargamäe“.

Südamega tehtud töö eest pälvis kolleegide tunnustuse teatri korraldusjuht Heigo Teder, kellele see oli viie aasta jooksul viies tunnustus.

Enim etendusi andnud mees- ja naisnäitleja olid teist aastat järjest Rait Õunapuu (115 etendust) ja Vilma Luik (107 etendust).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles