Margus Hundi seitsme maa ja mere tagune fenomen

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veidi vaevaliselt alanud NFL-i hooajal on Viljandimaalt pärit Margus Hundi meeskond Indianapolis Colts jõudnud play-off-turniirile.
Veidi vaevaliselt alanud NFL-i hooajal on Viljandimaalt pärit Margus Hundi meeskond Indianapolis Colts jõudnud play-off-turniirile. Foto: Brian Spurlock

Kaugel USA-s tungleb Ameerika jalgpalli profiliigas NFL jänkidega võidu Viljandimaalt pärit Margus Hunt, kandes numbrit 92. Eelmisel nädalal alistas tema nüüdne meeskond Indianapolis Colts põhiturniiri viimases lahingus võõral väljakul Tennessee Titansi 33:17 ja pääses play-off-turniirile, kus kohtub juba täna hilisõhtul Houston Texansiga.

«See on suur asi. Juba sellepärast, et nad alustasid hooaega 5:1 kaotuste ja võitude suhtega. NFL-i ajaloos on ainult kolm meeskonda sellise alguse järel play-off’idesse jõudnud,» nentis Ameerika jalgpalli huviline viljandlane Ott Jõgiaas (pildil) ning lisas: «Põhiturniiril on vaid 16 mängu ning viie kaotusega on juba väga ebatõenäoline play-offi pääseda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles