Filmiarvustus. Kuumad Armeenia poisid ja särtsakas Eesti blondiin (1)

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis on ka paar ohtlikuvõitu stseeni ja nende tegemiseks leiti Saara Kadakule kehadublant.
Filmis on ka paar ohtlikuvõitu stseeni ja nende tegemiseks leiti Saara Kadakule kehadublant. Foto: Forum Cinemas

­Eestlaste ja armeenlaste temperamenti pole põhimõtteliselt võimalik võrrelda. Lõunamaa päikese all kõrguvate mägede vahel askeldav tõmmu rahvas on valjuhäälne, kirglik, kergesti süttiv ja sõna otseses mõttes kuramuse lahtise käega. Meie suudame isegi loto peavõidu peale vaevu suunurgad õrnaks muigeks ülespoole kruvida. Samas, olgem ausad, väga palju maailma huumorit sünnib just kontrastide pealt ja seepärast on Eesti ja Armeenia ühistööna valminud komöödia «Lõbus perekond» üle keskmise naljakas film.

Ma arvan, et ei ole ülekohtune, kui väidan, et Eesti filmi vaatama minnes on tulnud rohkem pettuda kui meeldivalt üllatuda. Ka seekord olid mu ootused võrdlemisi väiksed ning seda suurem rõõm oli päris kabeda meelelahutuse otsa komistada. Jah, ehk oli esimestes kaadrites aimata pisut punnitamist, et vaatajate rõõmuks hoog kiirelt üles saada, aga arvestades üldisi süžeekäike, olid verd pumpav Balkani muusika ja tihe kaadrivahetus isegi õigustatud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles