Uue erakonna jätnud Anzori Barkalaja hindab selle eesmärke

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuse juhataja Anzori Barkalaja lõi kaasa Elurikkuse Erakonna asutamises, kuid lahkus selle liikmeskonnast.
Tartu ülikooli haridusuuenduskeskuse juhataja Anzori Barkalaja lõi kaasa Elurikkuse Erakonna asutamises, kuid lahkus selle liikmeskonnast. Foto: Elmo Riig

Üks Elurikkuse Erakonna loojaid ja eestvedajaid Anzori Barkalaja lahkus uuest seltskonnast vähem kui kuu ajaga, kuid näeb sel elulootust ning kiidab partei eesmärke.

Ametlikult asus Barkalaja Elurikkuse Erakonna liikmeks eelmise aasta 5. detsembril ja astus välja uue aasta 3. jaanuaril.

«Ega asi nii lihtne ole, kui ta pealtnäha paistab,» lausus ta. «Minu otsus on seotud väljavaatega oma ressursside olemasolule: tervis, aeg, tähelepanu. Ja sellega, millises faasis on täiesti uut tüüpi organisatsiooni ülesehitamine ja terviklikult riigi juhtimisse minek. Siinkohal leidsin, et ma olen liiga vana sellisteks asjadeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles