Suure-Jaani kultuurimaja asus juhtima Aire Levand

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurimaja direktori leidmiseks korraldatud kandidaatide avalikul debatil astusid üles Anu Rebane, Ka Bo Chan, Margus Elizarov, Merilin Metsatsirk ja Aire Levand. Valituks osutus neist viimane.
Kultuurimaja direktori leidmiseks korraldatud kandidaatide avalikul debatil astusid üles Anu Rebane, Ka Bo Chan, Margus Elizarov, Merilin Metsatsirk ja Aire Levand. Valituks osutus neist viimane. Foto: Leili Kuusk

Nelja sõelale jäänud kandidaadi seast valis Põhja-Sakala vallavalitsus Suure-Jaani kultuurimaja direktoriks senise kunstilise juhi Aire Levandi, kes kuulub Viljandimaa kultuuri nõukoja koosseisu.

Viimased neli aastat Suure-Jaani kultuurimaja kunstilise juhina töötanud Levand asus ametisse 2. jaanuarist. Valla kodulehe andmetel on ta olnud seotud peaaegu kõigi üritustega, mida on korraldanud Suure-Jaani kultuurimaja, ning oli 2017. aastal Lõuna-Eesti memme-taadi suvepeo Viljandimaa kuraator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles