Reklaamisegadus surub poliitikud bussipeatustest välja (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuniks bussipeatuste reklaamipinnad olid välimeediafirma ­JCDecaux’ käes, olid need harva tühjad. Jaanuarist tegeleb reklaamipindade rentimisega linnavalitsus.
Kuniks bussipeatuste reklaamipinnad olid välimeediafirma ­JCDecaux’ käes, olid need harva tühjad. Jaanuarist tegeleb reklaamipindade rentimisega linnavalitsus. Foto: Marko Saarm

Kui sotsiaaldemokraadid lootsid juba sügisel reklaamifirmaga sõlmitud broneeringule toetudes, et esmaspäevast hakkavad Viljandi kesklinna bussipeatustes rippuma nende pildid, siis paar päeva enne aasta lõppu said nad teate, et reklaame peatustesse ei tule.

Segadus reklaamipindadega, mida ettevõte JCDecaux oli Viljandi bussipeatustes kasutanud 2006. aastast, sai alguse mullu sügisel. Ettevõte saatis siis linnale küsimuse, kas aastavahetusega lõppevat lepingut võiks pikendada, kuid linnavalitsuses oli tolleks ajaks juba küpsenud plaan, et bussiootepaviljonid tuleks uute vastu vahetada, ning seetõttu polnud kavas harjumuspäraseks saanud lepingut jätkata. Et linna majandusametil on väga palju tööd, on selge, et enne aasta keskpaika uute paviljonide ostmiseks vajaliku riigihanke konkursi korraldamiseni ei jõuta.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles