Südamega tehtud pidu lõpetas juubeliaasta (1)

Eget Velleste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse saluut tõi Viljandisse Centrumi parklasse palju rahvast.
Aastavahetuse saluut tõi Viljandisse Centrumi parklasse palju rahvast. Foto: Marko Saarm

Umbes 500 inimesel algas möödunud aasta viimane tund kultuuriakadeemia Vilma maja hoovis. Juubeliaasta lõpupeo «Sajaga edasi, Viljandi!» käimapaneku taga seisid viis kultuuriakadeemia tudengit ja üks õppejõud, kes olid üleriigilise aastavahetuspeo rongile hüpanud kõigest nädal enne uue aasta saabumist.

Esinema kutsuti ansambel ­Svjata Vatra ning tagantjärele vaadates on õpilaste meelest uskumatu, kuidas korraldusteel kõik takistused lahenesid. Ühe korraldaja Marianne Helena Rammo sõnul helistati kõiksuguste abipalvetega mitmesse Viljandi asutusse ning kogukonna heaks olid nad kõik otsekohe valmis abistavat kätt ulatama. «Sakala keskus laenas soojuskiirgurit, Ugala aitas valgustaja ja tehnikaga, Grand Hotel laenas ekraani, Wimkalt saime projektori ning VLND tegi lühiklippe, mida rahvusringhääling näitas,» loetles Rammo tänulikult ürituse toetajaid. Ta lisas, et kõik, mis oli laval näha, saadi pika pai ja naeratuse eest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles