Halvenenud teeolude tõttu on juhtunud mitu liiklusõnnetust (2)

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks liiklusõnnetuses osalenud sõiduk. Mazda oli kolmapäeval kella 10 ajal Rihkama külas veel sündmuskohal.
Üks liiklusõnnetuses osalenud sõiduk. Mazda oli kolmapäeval kella 10 ajal Rihkama külas veel sündmuskohal. Foto: Kenno Soo

Viljandimaal on teeolud muutunud keeruliseks ja see on kaasa toonud liiklusõnnetusi, milles on inimesed vigastada saanud. Politsei palub autojuhtidel olla tähelepanelik ja valida sobiv sõidukiirus.

Kolmapäeval kella 3.15 paiku sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Viljandi vallas Tartu– Viljandi maantee 38. kilomeetril.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk ütles, et esialgsetel andmetel liikus Mercedest juhtiv 53-aastane mees Tartust Viljandi poole, kui kaotas sõiduki üle kontrolli, sõitis paremale poole teelt välja ning rullus üle katuse. "Õnnetuses sai vigastada sõiduki kõrvalistmel olnud 69-aastane mees, kelle meedikud tervisekontrolliks Tartu ülikooli kliinikumi viisid," sõnas ta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles